We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Name It is nu 5 jaar oud, en is 1,5 jaar geleden beleerd. Met 4 jaar hebben we hem de basis aangeleerd en succesvol enkele wedstrijden gestart. Hij valt in de wedstrijdring op door zijn mooie uiterlijk en fantastische galop. Na de zomer heeft hij heerlijk de tijd gehad om verder te groeien.
Onlangs hebben we hem weer opgepakt en hebben we hem de oefeningen van L/M dressuur aangeleerd. Name It is leergierig, fijn in de aanleuning en kan oefeningen makkelijk aan. Dat is het voordeel van zijn maat. We hadden hem graag nog verder opgeleid en uitgebracht op wedstrijden omdat hij zo'n fijn en knap paardje is. Maar studie en stageverplichtingen maken dat we helaas keuzes moet maken.

Zijn karakter laat zich het beste typeren als; aanhankelijk, nuchter en werkwillig. Zijn stap is prima, maar mag nog meer bevestigd worden. Dit hoort bij zijn leeftijd. Zijn draf is super en zijn galop is ongekend. Wij ervaren Name It, als een paard met veel potentie.Voor de liefhebber van springen, dat vindt deze ruin ook erg leuk en hij heeft een zeer goede techniek. Wij hebben hem daar niet verder op getraind.

Name It is eenvoudig in de omgang, braaf bij de hoefsmid en makkelijk op de trailer.Omdat hij jeugdig is is hij nog niet geschikt voor een onervaren ruiter.

Name It is gunstig geprijsd omdat hij kramperig is op de poetsplaats met hoevenkrabben. Zodra hij aan het werk mag, is er niets meer te zien, zoals is te zien op de video. Name It is röntgenologisch en klinisch goedgekeurd. 

Voor meer informatie graag Whapp naar 0681363283

Stamboom

Vader Wolkentanz II
Vader van vader Weltmeyer
v.v.v. World Cup I
m.v.v. Anka
Moeder van vader Lovely
v.m.v. Ludendorff
m.m.v. Artige
Moeder Avantio-Karonada
Vader van moeder OO Seven
v.v.m. Rubinstein I
m.v.m. Gelbria
Moeder van moeder Karonada
v.m.m. Elcaro
m.m.m. Zeronada