We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hierbij verkoop ik Villeron. Deze knappe New Forest pony is officieel gemeten en meet momenteel 1.40m. Hij wordt 4 jaar. Door zijn knappe en stoere uitstraling, is hij een echte blikvanger.

Zijn vader heeft niveau Z gelopen in dressuur. Alsook kan deze pony een dressuurcarrière starten.

Deze allround pony is onlangs bij de hoefsmid en de tandarts geweest. Hij is volledig in orde met zijn inentingen en is ontwormd. Villeron is zowel klinisch als röntgenologisch goedgekeurd. Overkeuren mag op kosten van de koper.

Deze doodbrave pony is niet snel onder de indruk en koel in het hoofd. Hij zal altijd zijn best doen voor zijn ruiter. Ondanks zijn jonge leeftijd is hij ook geschikt voor onervaren ruiters. Villeron is een echte kinderpony. Hij laat zich graag in de watten leggen en houdt van aandacht.

Villeron is al verschillende keren op verplaatsing geweest en kent het bos. Hij gaat perfect op en af de trailer. Hij kent zowel de van als de camionette.

Ook kent hij de 3 basisgangen en kan al een een galopwisseltje. Momenteel springt hij een parcour van 80cm en gaat wekelijks op verplaatsing trainen. Tijdens de trainingen toon hij zijn vermogen op de sprongen.  

Voor deze getalenteerde pony ben ik op zoek naar een ruiter/ amazone die verder met hem kan groeien.

Hij staat gestald in Vorselaar, provincie Antwerpen en valt in hogere prijsklasse. Voor meer informatie of video’s kan u mij contacteren op het nummer 0492757396.

Stamboom

Vader Sulaatik’s Vingino
Vader van vader Valentino
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Sulaatik’s Canterburry
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Sulaatik’s Lemongrass
Vader van moeder Little Boy du Vent
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Sulaatik’s Vinigar
v.m.m.
m.m.m.