We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hierbij verkoop ik Roderick. Deze knappe New Forest pony is officieel gemeten en meet momenteel 1.42m. Hij wordt 4 jaar.

Door zijn uitstraling en vermogen, is dit een echte blikvanger op wedstrijd. Zijn moeder heeft reeds 4 goedgekeurde hengsten op de wereld gezet en zijn vader sprong niveau Z en is later verkocht aan Amerika als hunter. Alsook kan deze pony als hunter zijn carrière starten.

Deze allround pony is onlangs bij de hoefsmid en de tandarts geweest. Hij is volledig in orde met zijn inentingen en is ontwormd. Roderick is zowel klinisch als röntgenologisch goedgekeurd. Overkeuren mag op kosten van de koper.

Met het rijden kan hij wat scherper zijn, maar eenmaal je zijn vertrouwen heb gewonnen, gaat hij door het vuur voor je. Deze doodbrave pony is al verschillende keren op verplaatsing geweest en kent het bos. Hij gaat perfect op en af de trailer. Hij kent zowel de van als de camionette.

Roderick kent de 3 basisgangen en kan al een een galopwisseltje. Momenteel springt hij een parcour van 80cm en gaat wekelijks op verplaatsing trainen. Tijdens de trainingen toont hij veel vermogen op de sprongen.

Voor deze getalenteerde pony ben ik op zoek naar een ambitieuze ruiter/ amazone die verder met hem kan groeien. Hij staat gestald in Vorselaar, provincie Antwerpen en valt in hogere prijsklasse. Voor meer informatie of video’s kan u mij contacteren op het nummer 0492757396. 

Stamboom

Vader Sulaatik’ Performance
Vader van vader Sulaatik’s Peter Pan
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Sulaatik’s Moody blue
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Sharon
Vader van moeder Arenberg’s Maurits
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Borghof Christa
v.m.m.
m.m.m.