We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Welke jonge ruiter of amazone gaat met deze fantastische spring- en/of eventingpony aan de slag!? Storm (vonden wij beter passen dan Wybren van de Haar) gaat voor de juiste ruiter door het vuur!
Hij staat nog aan het begin van zijn sport carriere, dus is helemaal naar wens te vormen.

Het is een echte no-nonsense pony en heel vriendelijk in de omgang en daarnaast makkelijk te rijden. Hij is lekker voorwaarts, en daardoor minder geschikt voor een beginner. Storm is zowel met bit als bitloos te rijden. Hij is makkelijk met andere paarden, op de trailer, hoefsmit en tandarts.

Je kunt Storm niet blijer maken dan met een lange bosrit of een springparcours! Hij heeft met name een sterke galop en sprong.

Met alleen een klein kolletje, een mooie bruine kleur en een fantastische staart is het echt een schitterende verschijning. Zijn stokmaat is, KNHS gemeten, 144,5cm en daarmee mooi bovenin de D-maat.

Wij hebben helaas te weinig tijd om deze pony lekker door te rijden, maar hij verdient echt een fijne plek met dagelijks weidegang! Handelaren hoeven dan ook niet te reageren.

Voor vragen graag appen naar 0650926337, bellen mag natuurlijk ook.

Normale prijsklassse.

Stamboom

Vader Warbere-Curragh van de Haar
Vader van vader Paddy van Strijdhagen
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Donatella van de Leliaard
Prestatie Preferent
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Fien van de Haar
Vader van moeder Elmo
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Josephine van de Zonnehoeve
v.m.m.
m.m.m.