We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Talentvolle 5-jarige merrie Quando Unico x Fürstenball. Niovi is een 5-jarige voorlopig keur, D-OC merrie, met een zeer interessante afstamming.
Quando Unico was in de zomer van 2021 zeer succesvol op het WK voor 7-jarige dressuurpaarden met Simone Pearce en behaalde daar de 4e plaats en werd alom geroemd over de perfectie in alle oefeningen en overgangen.
Niovi is de 3e nakomeling van de merrie Festina. De 1e nakomeling Viareggio is in 2015 verkocht voor 28000 euro in de Hannoveraner Elite-Auktion. Blue Hors heeft Viareggio opgeleid, een filmpje is bijgevoegd onder de advertentie.Niovi's dressuurtalent erft ze uit generaties van bewezen sportprestaties. Haar oma Wenke K is the moeder van het internationale Grand Prix paard DisneyWorld en Lichte Tour paarden Degas K, Divertimento en Dessert Moon.Vrijdag 17 maart loopt zij EPTM examen op het Hippisch Centrum in Ermelo (vrij toegankelijk) en is zij klaar voor de start van haar carrière.

Stamboom

Vader Quando Unico
Vader van vader Quantensprung
v.v.v. Quando Quando
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder H Festina
Vader van moeder Fürstenball
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Wenke K
v.m.m.
m.m.m.