We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

⭐️ Lieve mooie merrie Equiano x Royal Academy ⭐️
Beschikbaar voor lease op verplaatsing of een nieuw 🏡
250,- pm lease of 7.5 🥕

Super leuke en vooral lieve merrie van ongeveer 160 aangeboden. Ze is 3 jaar oud en beheerst inmiddels alle gangen stap, draf en galop. Ze is ontzettend lief en makkelijk in de omgang. Een heel nuchter dier dat gek is op aandacht, knuffelen en uitgebreide poetsbeurten. Ze zou het ideale gezinspaard zijn om met de familie te delen. Een paard waar je je kinderen met een gerust hart bij achter laat. Zonder zadel geen probleem, buitenritten geen probleem en trailerladen geen probleem. Het is mogelijk om haar te kopen maar ook bieden wij onze paarden eventueel te lease aan.

We vragen een bijdrage van 250,- per maand. Zij is dan echt 7 dagen per week geheel jou paard waar je alles mee mag doen. Bij verplaatsing zijn de stallingskosten etc voor jezelf. Het leasen kan voor onbepaalde tijd zodat jullie samen echt wat moois op kunnen bouwen. Je kunt haar dus echt jaren lang zien als je eigen paard.

Te bezichtigen in Voorthuizen

  www.onzedroompaarden.nl 0616021972

Stamboom

Vader Equiano
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Royal Academy
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.