We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Na een ziekbed heeft mijn dochter besloten haar allergrootste vriend te verkope. n. Zij moet nog herstellen en teven examen doen en daarom heeft ze te weinig energie voor haar paard. Utano is een eerlijk paard met een leuk karakter. Hij is initiatiefrijk en getalenteerd. De juiste ruiter kan nog veel plezier aan hem beleven. Hij kan zowel springen als dressuur en is in het verleden L-dressuur gestart. Het is wel een paard met een eigen willetje dus een ruiter moet wel tegen hem opgewassen zijn. Utano voelt feilloos aan waar hij zich moet schikken of een loopje met iemand kan nemen. Vals zal hij echter nooit zijn!

Zijn vader is de grand prix hengst Loutano (Holstein) en zijn moeder is de KWPN-er Olivia. Zoals gezegd Utano heeft veel in zijn mars, is kerngezond en denkt soms dat hij nog 6 is. Dit paard heeft een motor! 

Maneges hoeven niet te reageren omdat we Utano een baas gunnen met liefde, tijd en aandacht voor hem. Ben jij de perfecte nieuwe eigenaar voor Utano? 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.