We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Once in a lifetime pony.
Wat hebben we genoten van Winnie (Beschenhofs Action Man), nu is het tijd voor een nieuw huisje.Winnie is een 132cm hoge C-pony en bloedmooi. Een verschijning overal waar hij komt. Hij is super lief en makkelijk in de omgang met kinderen. Hij wordt gereden door onze 13 jarige dochter, maar ook onze 8 jarige dochter kan hem makkelijk uit de wei pakken en poetsen, en zelfs een voorzichtig stukje rijden. Winnie is voorwaarts en daarom geen beginnerspony.
Winnie is al 4x regio kampioen dressuur geworden en heeft onlangs het Nederlands kampioenschap in de M2 gereden. Hij heeft 3 mooie gangen en heeft met zijn 8 jaar nog veel tijd om hogerop te komen. In het verleden werd hij 2e, 3e en 5e op het Nederlands kampioenschap dressuur.
Winnie vindt springen  ook heel leuk en is L geklasseerd (80CM). Eventing heeft hij ook regelmatig gelopen met enkele overwinningen. Ook hier is hij L geklasseerd (80cm).
Hij heeft al zijn vaccinaties gehad, is makkelijk bij hoefsmid en tandarts. Ook loopt hij vanzelf de trailer of vrachtwagen op.
Dit is een fantastische pony, die we met pijn in het hart een nieuw 5-sterren huisje gunnen. Hij valt in de hogere prijsklasse. (filmpjes op aanvraag)

Stamboom

Vader Eyarth Atlantis
Vader van vader Hilin Etifedd
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Eyarth Athene
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Beschenhof Beverley
Vader van moeder Beschenhof Matador
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Berkenhorst Bonny St. Clair
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
NK 2021 L2 2e
NK 2022 M1 3e
NK 2022 M1 5e
NK 2023 M1-M2 beste M2
4 x Limburgs kampioen 2021-2023 L1-M2 1e
eventing Oudkarspel 2022 C-L 1e
eventing Ysselsteijn 2022 C-L 1e