We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Door onvoorziene omstandigheden nemen we de moeilijke beslissing om Barrosh te verkopen.

Barrosh is een gezonde 17-jarige (14-06-06), ontzettend werkwillige KWPN ruin van Tuschinski x Donnerhall, stokmaat 168 en Z1 dressuur met 10 winstpunten geklasseerd. Hij leert graag nieuwe dingen en dat doet hij heel enthousiast.

Wij hebben Barrosh vorig jaar mei gekocht.  Barrosh verdient een ruiter, die met hem aan de slag gaat, want dat wil hij ontzettend graag. Hij heeft goede gangen, mooi achterbeen en is ontzettend soepel in zijn lichaam. Hij wordt echt blij van uitdaging, maar past zich onder het zadel ook goed aan, maakt niet uit of er een ervaren ruiter of een minder ervaren ruiter op zit.
Hij is vrij van (stal)gebreken. Het is een eerlijk paard, dat op onbekend terrein niet kijkerig is en een leermeester voor jong en oud. Hij is ontzettend lief en krijgt graag aandacht en is nog lang niet toe aan pensioen!
Hij wordt niet gelukkig van te weinig beweging en we gunnen hem dan ook een ruiter, die met hem aan de slag wil. Barrosh is het ideale paard voor bv de overstap van pony naar paard. 

In de omgang is het een makkelijk dier, makkelijk te verladen, bij de hoefsmid, tandarts enz.  

Barrosh heeft een berg dressuurervaring en wordt momenteel ook dressuurmatig gereden. Onze dochter kreeg iedere week les van een gediplomeerd instructrice (grand prix ruiter). Hij gaat ook regelmatig op buitenrit. 
Barrosh staat op een pensionstal, waar hij iedere dag geniet van weidegang met een hele groep paarden. Hij is erg sociaal.

We verkopen Barrosh incl. al zijn spullen (o.a.zgan  compleet Anatomica Octant G3-zadel, dat recent is aangepast door zadelmaker, hoofdstel, dekjes, heel veel dekens, enz. enz.). 

De prijs voor Barrosh (incl. al zijn toebehoren) valt in de normale prijsklasse.

Tandarts, hoefsmid, inenting, ontwormen is allemaal netjes bijgehouden.

Keuren mag op kosten koper.

Filmpje is op aanvraag beschikbaar.

Bij serieuze interesse mag u bellen of whatsappen naar 06 29566124.

Stamboom

Vader Tuschinski
Vader van vader Krack C
v.v.v. Flemmingh
keur, preferent, prestatie
m.v.v. Gicara II
keur, preferent, prestatie
Moeder van vader Kalinja
Ster, preferent, prestatie
v.m.v. Pion
m.m.v. Toriose
Ster, preferent, prestatie
Moeder Sendolyn
prestatie
Vader van moeder Donnerhall
Erkend
v.v.m. Donnerwetter
m.v.m. Ninette
Moeder van moeder Wendolyn
v.m.m. Wittinger
m.m.m. Wendy