We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

B pony, merrie, geboren april 2018.
Op 16 januari 2022 officieel gemeten, toen 121cm gemeten. Is misschien ondertussen nog 1 of 2 cm gegroeid. 

Moeder (A pony) is 100% welsh zie stamboom. Vader (C pony) heeft geen stamboom maar wordt door een familielid uitgebracht op wedstrijd en springt parcours CL, 90cm. De moeder wordt door onze dochter uitgebracht op wedstrijd AB, 60cm. Beide pony's lopen ook succesvol eventingwedstrijden. 

In orde met inentingen, ontworming, tandarts. Pony heeft geen stalgebreken en heel sociaal naar andere paarden. Gaat gemakkelijk op de vrachtwagen of de trailer. 

Deze pony is door een ruitertje zadelmak gemaakt en paar keer op verplaatsing geweest zowel eens op jumping als een dressuurwedstrijd in 2022. De pony heeft een heel goed karakter, leert graag maar is voorwaarts en werkwillig. Hierdoor heeft de pony nood aan een zelfzeker ruitertje die samen het doorrijden verder kunnen oppakken. 

De pony toont een hele mooie techniek op de sprong en hierdoor zeker geschikt als sportpony om mooie resultaten te behalen op jumping. 
Dressuurmatig is de pony ook mooi rond te rijden. 
Bij ons liep de pony ook in de koets en heeft hier een 2tal wedstrijden gedaan in de koets. Ook hier merk je het leergierige karakter en de wil om te werken. 

Voor meer info, stuur gerust een berichtje of geef je gsmnummer door dan stuur ik graag via whatsapp een filmpje van deze leuke sportpony.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Twister
Welsh pony
Vader van moeder Weston Attraction
Welsh pony
v.v.m. Cwmhendy Buster
Welsh pony
m.v.m. Weston Blondie
Welsh pony
Moeder van moeder Lowland Bunny
Welsh pony
v.m.m. Tongelre's Wyatt
Welsh Pony
m.m.m. Lowland Bumblebee
Welsh pony