We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Allround merrie te koop

Ghislaine (Lizzy) is een 11 jarige merrie (wordt in mei 12) van Warrant x Burggraaf.
Ze loopt momenteel L2 dressuur, B springen en B cross. Bij de vorige eigenaar was ze M startgerechtigd in het springen. Lizzy is verkeersmak, ook voor groot verkeer zoals trekkers en vrachtwagens. Ze kan alleen mee naar buiten of in de groep en is erg betrouwbaar met buitenrijden. 
In de omgang en op stal is Lizzy een makkelijk en lief paard. Kinderen en beginners kunnen ook rustig eens op haar rijden, ze loopt dan heel braaf haar rondjes. Als je meer van haar gaat vragen heeft ze wel een ervaren ruiter nodig. Ze is dus niet geschikt als beginnerspaard, wel om af en toe een beginner op te laten rijden. 
Met springen wordt ze erg enthousiast, ze heeft veel vermogen en zal niet snel stoppen. In haar enthousiasme wordt ze voor mij wel eens te mans en omdat ik vanaf Texel niet regelmatig genoeg parcourtjes spring is ze elke keer erg blij (en dus iets te sterk voor mij) als we dan wel een keer een parcours rijden. Ik denk dat ze beter op haar plek is bij iemand die meer tijd heeft om vaker parcoursen te springen.
Ik heb ook verschillende crosstrainingen en een paar (oefen)crossen met haar gereden. 
Lizzy is makkelijk te laden op zowel de trailer als de vrachtwagen. Je kan alleen met haar op pad en ze kan ook rustig een uurtje wachten op de trailer als je gaat parcours verkennen. Ze mankeert nooit wat en is een gezond en sterk paard. 
Voor meer informatie bel of whatsapp naar: 06-13624990

Stamboom

Vader Warrant
Vader van vader Numero Uno
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Karanta
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Zotti Lottie
Vader van moeder Burggraaf
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Ielottie
v.m.m.
m.m.m.