We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wij zoeken voor onze bijna 3-jarige hengst Private Dancer SG een 5* huisje waar hij met liefde zich verder kan ontwikkelen.

Private Dancer komt uit een zeer predicaatrijke lijn!
Langs vaders zijde hebben we de hengst Lantanas, een afstammeling van de legendarische hengst Sir Donnerhall. Zijn moeder is de Ster Prok merrie Utopia Lady van de hengst Metall, een nakomeling van de preferent verklaarde hengst Ferro. Grootmoeder Lady is zelfs Elite Prok van de keurhengst Naturel. Kortom een bewezen dressuurlijn (Ninni-stam).

Private Dancer is een zeer lieve hengst met een zachtaardig karakter en heel werkwillig. Verder laadt hij heel makkelijk en is braaf bij de hoefsmid. 

In juni 2023 wordt hij 3 jaar. Hij wordt momenteel enkele keren per week gelongeerd. De dagen dat hij niet wordt gewerkt, gaat hij een half uurtje de stapmolen in.

Om wat ervaring op te doen, hebben wij Private Dancer onlangs meegenomen naar een presentatiedag voor jonge dressuurpaarden waar hij het heel goed heeft gedaan. Over de hele lijn door, bouw en gangen, scoorde hij rond de 75%. Conclusie: Staat goed in het rechthoeksmodel, Mooi bergop, beweegt met veel gemak en bounce de piste door maar om hoger te scoren mocht hij zich nog net iets meer laten zien.

Private Dancer heeft een zeer goed keuringsrapport.
Hij is PROK gekeurd met enkel goede scores, geen bemerkingen!!!
Geen stalgebreken. 

Kortom een mooie EN gezonde verschijning om later mee te shinen in de dressuurring!

Indien gewenst kan hij nog geruind worden en/of verder afgericht worden.

Heb je nog vragen, aarzel dan niet om mij te contacteren.
Liefst via Whatsapp
+32 477 90 91 65

Stamboom

Vader Lantanas
Vader van vader Sir Donnerhall
v.v.v. Sandro Hit
m.v.v. Contenance
Moeder van vader Lantana V
Ster, preferent, prestatie
v.m.v. Hemmingway
m.m.v. Dartha B
Ster, preferent
Moeder Utopia Lady
Ster, Prok
Vader van moeder Metall
v.v.m. Ferro
Preferent
m.v.m. Edelweis
Ster, preferent
Moeder van moeder Lady
Elite, Prok
v.m.m. Naturel
Keur
m.m.m. Sennyroodnoot
Ster