We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

 Andiamo heeft 160 parcoursen gelopen en is een zoon van de “Olympische” keurhengst en topvererver Animo (v. Almé), gefokt uit een top Anglo Arabische moederlijn (Garitchou x Nithard) lijnen. Andiamo heeft zelf in de sport wereldprestaties geleverd, met hoge plaatsingen in talloze landenwedstrijden, wereldbekers en Grote Prijzen.

Zijn prestaties Andiamo heeft zelf in de sport wereldprestaties geleverd met hoge plaatsingen in talloze landenwedstrijden, wereldbekers en Grote Prijzen. Dit onder verschillende ruiters te weten, Henk van de Broek, Jos Lansink, Jean Claude Vangeenberghe en Christof Cleeren.

Zijn nafok Inmiddels begint Andiamo’s reputatie als fokhengst zijn reputatie als sportpaard te evenaren. Zijn score op de recente springindex is extreem hoog. Er gaat geen “jonge paarden springen” voorbij of er zijn jonge Andiamo’s vooraan Picasso (v. Andiamo) in de rij. Ook internationaal zijn er talloze Andiamo kinderen die super presteren zoals: Picasso (Alvaro de Miranda), Pitareusa (Eric v.d. Vleuten), Pistache (Jan Verellen), Ponetto (Peter Bulthuis, Luis Felipe de Azevedo), Alarm (Marc Houtzager), Alverna (Martijn Verpoort), Akido (Sabrina Busch), An Sidec (Joe Clee, Dominique Hendrickx), Uncle Ben (Johan Heins) en Ursela (Jan Vinckier).

Andiamo heeft inmiddels ook enkele opvallende en super springende gekeurde zonen zoals: Picasso Z, Andiamo Special, Power en Al Pacino W. Ondertussen is zijn zoon Dynamo goedgekeurd voor het KWPN.

Ook Winningmood heeft 160 parcoursen gelopen en is een internationale tophengst. Onder zijn amazone Luciana Diniz werd hij vierde in de Wereldbekerfinale van Genève/SUI, drie keer op Europese Kampioenschappen en in vele Grote Prijzen, zoals London/GBR, Madrid/ESP en Basel/SUI. Snel, wendbaar, rijk en voorzichtig - zo kennen we hem van de meest veeleisende cursussen ter wereld! Maar ook in de fokkerij is hij een juweel, zijn vader Darco plaatste zich op de Olympische Spelen van 1992 onder Ludo Phillippaerts en geldt als één van de belangrijkste springverervers van dit moment. Moedersvader Cassini I zegevierde zelfs in Nations Cups en EK-deelnemer en heeft al Olympisch kampioen en meer dan 50 goedgekeurde zonen onder zijn nakomelingen. Over Ladalco in de derde generatie is de nodige volbloedverbinding via Ladykiller xx verzekerd. Uit zijn directe moeder zijn 14 nakomelingen geregistreerd, waarvan slechts 7 in de S-klasse en zelfs tot 1.60m-springen succesvol zijn! Zijn nakomelingen zijn achtereenvolgens succesvol in de internationale sport, zoals Eliot DWS, Van Schijndels Eclips of Fancyface, die allemaal net als veel meer 1.60m zegevieren. Bekijk de indrukwekkende lijst met nakomelingen op: http:www.horsetelex.de/horses/progeny/42951 Video's van Winnigmood: http:www.luciana-diniz.com/index.php?id=162

Stamboom

Vader Andiamo
Vader van vader Animo
v.v.v. Alme
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Winningmood
v.v.m. Darco
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Capital 2
m.m.m.