We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Belcampo's Briljant is een prachtige, stoere en lieve aangewezen hengst van 1.48m. Hij is in februari goedgekeurd en aangewezen voor het verrichtingsonderzoek van het New Forest stamboek. Op zijn cijferlijst kreeg hij voor zijn exterieur 85 punten, gemiddelde aanleg als dressuurpony 85 punten (draf en galop 85!!) en gemiddelde aanleg als springpony 80 punten! Briljant is een Fox Ferry des Marronniers x Axkeen Djordy. Zijn moeder is de elite, kroon, preferent, prestatie pony Axkeen Lizzy. De tweede moeder is een ster en prestatie merrie. Uit deze stam komen veel (inter)nationale pony's die in zowel de dressuur als het springen goed presteren!

Briljant heeft L2 dressuur gelopen op de wedstrijden tussen de paarden, maar is door privé omstandigheden van de eigenaar niet verder uitgebracht en eerder goedgekeurd. Hij kent de dressuur oefeningen tot het Z, is braaf met rijden en heeft een hele makkelijke mond.

Briljant heeft  springervaring op oefenparcoursen en is soms nog wat groen in het springen onder het zadel maar hij pakt het super op. Briljant is op zoek naar een zelfverzekerde ruiter vanaf ongeveer
13 of 14 jaar die ervaring heeft en zelfvertrouwen uit kan stralen.
In de omgang is hij heel braaf en heeft hij weinig hengstengedrag. maar hij is wel mans onder het zadel en daarom niet geschikt voor een hele jeugdige en/of onzekere ruiter .
Hij is altijd netjes bijgehouden bij de hoefsmid en osteopaat, is altijd op tijd ontwormd en geënt.
Hij staat correct op de benen en heeft geen gebreken, is recent klinisch en röntgenologisch (inclusief hals en rug) goedgekeurd. Pony valt in een hogere prijsklasse. Meer info app/bel naar
06-27402704 Filmpjes van dressuur en springen op aanvraag.

Ook ter dekking aangeboden.

Stamboom

Vader Fox Ferry des Marronniers
BNF
Vader van vader Ashley Aristocrat
NFS
v.v.v. Beechwood Comet
NFS
m.v.v. Ashley Finality
NFM
Moeder van vader Foxhills Harmony
NFM
v.m.v. Luckington Sportaide
NFS
m.m.v. Ashurst Sherrie
NFM
Moeder Axkeen Lizzy
Elite, kroon, preferent, prestatie pony
Vader van moeder Axkeen Djordy
He. Stb. prestatie
v.v.m. Briljant
He. Stb. preferent prestatie f.h.
m.v.m. Westermaat Claudia
Stb. ster
Moeder van moeder Achterhoek's No White Elizabeth
Stb. ster, prestatie f.m.
v.m.m. Mudeford No White
He. Imp.
m.m.m. Prescott Elizabeth
Imp.