We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Knappe arabisch volbloed hengst.

Geboren op 14 augustus 2022. Vader: Yanour Hayati (FEI Allround arabisch volbloed kampioenshengst) (1.55m) Moeder: Flaxman’s Nina (1.52m)

Nizar is bruin van kleur met een kol, sneb en een witte vlek op boven- en onder lip. Hij heeft 1 zwart been en 3 oplopende half witte benen. Nizar heeft een gouden karakter, ontzettend vriendelijk, nieuwsgierig, relaxed en mensgericht. Hij heeft spectaculaire bewegingen, is hoogbenig en heeft correct beenwerk.

Door zijn afstamming is hij een perfecte hengst om mee de sport in te gaan in verschillende disciplines of in de show. Er is altijd veel met hem gedaan. Hierdoor is hij goed gewend aan een halster, meelopen, voeten geven, borstelen en hij is meerdere malen samen met moeder de trailer op geweest om hem hieraan te laten wennen. Hij is erg cool in zijn hoofd met alles wat je met hem doet. Hij is dol op aandacht en geniet van een borstelbeurt.

SCID en CA vrij.  Foto 15,16, 17 is de vader (Yanour Hayati), foto 18,19,20 is de moeder (Flaxman’s Nina).

Voor vragen of eventuele bezichtiging graag een bericht. 

Stamboom

Vader Yanour Hayati
Vader van vader JK Catalyst
v.v.v. PR Krystl Prince
m.v.v. Victoria II HPS
Moeder van vader Yentl
v.m.v. Yamesco
m.m.v. Yulia
Moeder Flaxman's Nina
Vader van moeder Etoryk
v.v.m. Om El Shahmaan
m.v.m. Etnologia
Moeder van moeder Princess Odessa
v.m.m. KAR Uranio Son
m.m.m. Osiris IV