We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

SDV Arron (filmpje hieronder)

filmpje: 
https://m.youtube.com/watch?v=vzO5tpqW4X8

Prijs: bespreekbaar 

Karakter:
Arron is een pony die heel snel leert en is een echte knuffelbeer in de omgang. Deze pony staat niet erg hoog in het bloed, maar heeft wel voldoende vermogen en wil met de juiste ruiter altijd naar de overkant springen in het parcours. In de dressuur heeft hij een mooie beweging en kan een leuk proefje rijden.Hij is gezien zijn jonge leeftijd niet geschikt voor een beginnende ruiter. Hij is zeer zacht in de omgang met mensen en andere paarden.
Sport:
DRESSUUR: kent de basis goed. 
JUMPING: Arron heeft reeds wat parcours ervaring opgebouwd tot 80cm niveau (officieel). Hij is soms nog een beetje onhandig in de bochten in het parcours maar zal mits verdere training zeker het hogere werk aankunnen. 
EVENTING: heeft reeds thuis een klein cross parcourtje gelopen en deed dit heel goed. WANDELEN: Arron is een verstandige pony. Hij kan alleen of in groep op wandeling, kan op kop, midden of achterop lopen is verkeersmak op de openbare weg.

Weide + Stal:
Sociale pony, kan met elk ander paard op de weide (kan soms wel eens dominant zijn naar de andere paarden op de weide (niet tijdens het rijden of opzadelen)).

Transport:
Kan zowel op trailer alsook op vrachtwagen geladen worden. Zeer braaf op vervoer. 

Gezondheid:
In orde met zijn vaccins, ontworming, tandarts, hoefsmid,... 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.