We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens overgang D pony verkopen wij onze lieve C pony Faldo. Faldo is een knappe valk ruin van 15j oud die onze meisjes veel vertrouwen en ambitie heeft gegeven.

Hij loopt bij ons vooral in de springsport niveau hoogte 80-90. Hij misstaat zeker ook niet in de dresuurring en in de zomers doen wij met hem ook 8-tal mee. Buitenritten of spelletjes vindt hij ook geweldig. Hij is zo een echte pony waar kinderen blij van worden. Lekker vlot, maar gaat niet lopen of is niet drammerig. Fijn om met hem te rijden! Onze dochters komen regelmatig met strikjes en medailles thuis. In de barrage kan hij lekker kort draaien en heeft hij een grote galop, waardoor hij in lijnen veel seconden wint.

Enkele mooie overwinningen:
*Provinciaal kampioen springen CB 2021 (LRV)
*Winnaar finale jumping BLOM in de reeks C pony's in 2022
*Winares jumping De Weel Nisse klasse CL 2021
Verder zoveel volgprijzen op mooie concoursen (Groentejumping, Sentower euroregio, ...)

Faldo is braaf op de trailer en vrachtwagen en bij de smid. Hij werd in 2018 goedgekeurd door de dierenarts (Herkeuren mag op kosten koper). Netjes op tijd geënt en ontwormd.

Wij hebben absoluut geen haast met de verkoop. Faldo staat bij ons niet in de weg en mag enkel naar een fijne plek. Voorlopig blijft hij ook gewoon meegaan op jumping.

Filmpjes of uitleg op aanvraag per telefoon of via WA +32 474 47 88 04

.

Stamboom

Vader Wengelo's Ricardo
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.