We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze prachtige merrie luistert naar de naam J2L Anastacia. Het is nakomeling van de Grand Prix hengst Eye Catcher. Ze heeft een interessante stokmaat van 1m70, is lichtvoetig, heeft een sterk achterbeen en 3 goede basisgangen.

In de zomer van 2021 hebben we haar zadelmak gemaakt en enkele weken doorgereden. Toen liet ze onder het zadel veel talent zien, was ze voorwaarts en eerlijk te rijden. Daarna is ze op bevallingsverlof gegaan en is ze in april 2022 bevallen van een merrieveulen. Na het afspenen van haar 2022 veulen hebben we haar nog een aantal maanden de tijd gegeven om verder uit te groeien. Ondertussen hebben we deze dressuurmerrie sporadisch een aantal keren terug gelongeerd. Wegens tijdsgebrek en afbouw fokkerij zoeken we een nieuwe thuis voor haar.

Anastacia heeft veel talent om een zeer goed sportpaard te worden en heeft ook een interessante bloedlijn voor de fokkerij. Wordt aangeboden aan een zeer mooie prijs in verhouding tot haar kwaliteit omdat ze terug opgenomen dient te worden onder het zadel.

Deze dressuurmerrie heeft geen stalgebreken en is eerlijk in de omgang. Ze kan zowel alleen op de weide staan alsook in kuddeverband is ze zeer makkelijk.

Ze werd in 2020 RX goedgekeurd voor de sport.

Prijsklasse: 10.000€ - 15.000€ 

Filmpje vrijlopen beschikbaar op aanvraag 

Stamboom

Vader Eye Catcher
Vader van vader Vivaldi
Pref
v.v.v. Krack C
m.v.v. Renate-Utopia
Moeder van vader Ostrona
Elite, Pref, Prest, prok
v.m.v. Partout
m.m.v. Jastrona
Moeder Alexa Vega TK
Vader van moeder Spielberg
v.v.m. Sunny-Boy
m.v.m. Rosiera
Moeder van moeder Astra
v.m.m. Amati
m.m.m. Libertha