We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

In opdracht van eigenaar te koop aangeboden super lieve 14 jarige PRE ruin.

Jup is een schat van een paard en van alle markten thuis! Hij is lief, eerlijk en werkwillig. Op dit moment loopt Jup M1 dressuur, maar wordt verder doorgetraind voor de overstap naar het Z1. Naast de dressuur vindt hij het ook tof om af en toe een sprongetje te maken en gaat hij ontzettend graag op buitenrit. Hij heeft veel uithoudingsvermogen, dit maakt hem ook geschikt voor de endurance mocht je hart daar liggen.

Jup is 1.63 m hoog en zijn entingen en ontwormingen zijn in orde. Hij is braaf bij de hoefsmid, tandarts en dierenarts. Jup is fijn te rijden op zowel trens als stang en trens. Hij hangt niet in je hand en is op je pinken te rijden. Hij staat fijn aan zit- en beenhulpen.

Als je een ongecompliceerd, eerlijk en braaf paard zoekt dan moet je zeker een afspraak maken om kennis met hem te komen maken!

Bij interesse kun je bellen (op werkdagen na 15.00 uur) of mailen naar Christianne, 06 87106650 of Christianneweijer@hotmail.com.

Stamboom

Vader Lebrero L
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Pinturera XXXII
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.