We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden:
18-jarige fokmerrie van Kreator x Koriander. Sientje is al negen jaar is ons bezit en in het verleden heb ik succesvol Z1 dressuur, L eventing en B springen met haar gereden. Daarnaast heeft ze drie fijne, goede gangen. Puur uit hobby en door haar afstamming zijn we met haar gaan fokken. Ze heeft vier mooie nakomelingen, drie daarvan zijn eventueel ook te zien bij ons.

Sientje ziet er nog erg goed uit voor haar leeftijd, is nog fit en altijd een erg goede moeder. Ze heeft ondanks haar vier veulens ook totaal geen doorgezakte rug. Een (hobby)fokker zou nog wat mooie veulens bij haar kunnen fokken. Ze heeft een erg scheef gebit, maar kan hier goed mee eten als ze jaarlijks naar de tandarts gaat. Ze heeft dit gebit niet doorgegeven aan haar nakomelingen. Verder is ze altijd goed verzorgd (hoefsmid, tandarts, enten, ontwormen, etc.) Sientje is met haar hoge percentage volbloed erg interessant voor de eventingfokkerij. Voor meer informatie 06-51 42 91 90. Prijs is bespreekbaar voor een goed huis.

Stamboom

Vader Kreator
Vader van vader Brabant
v.v.v. Luciano
m.v.v. Bellary
Moeder van vader Kodina
v.m.v. Dipol
m.m.v. Kodeina
Moeder Paola
Vader van moeder Koriander
v.v.m. Contender
m.v.m.
Moeder van moeder Flora
v.m.m. Zevenaar
m.m.m. Rearla