We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Onze mooie Lady bieden wij te koop aan, omdat onze dochter te groot voor haar wordt. Ze maakt de overstap naar een grotere pony. Lady is een grote C pony van 13 jaar met een stokmaat van 1.37mtr. Wij hebben Lady bijna 4 jaar en is de eerste 2 jaar alleen recreatief thuis gereden. Ook bosritten vind ze erg leuk. Onze dochter rijdt nu sinds ruim 1.5 jaar wedstrijden. Ze rijdt nu in de klasse L1 met winstpunten. Zowel in de klasse L1 als de klasse B is ze afgevaardigd geweest naar de Brabantse kampioenschappen. Lady is een voorwaartse pony die een zekere ruiter nodig heeft en is daarom niet geschikt voor de hele beginnende ruiter.
Ze is wel heel eerlijk en heeft geen gemene streken. Thuis maken we er weleens een sprongetje mee, maar heeft geen wedstrijdervaring in het springen.
Ze is braaf bij de hoefsmid en heeft geen stalgebreken. Entingen en ontworming zijn in orde. Ze heeft geen gezondheidsproblemen.
Wij zijn op zoek naar een ruiter die met begeleiding nog veel plezier van Lady kan hebben. Handelaren en maneges hoeven niet te reageren. Bij interesse is een filmpje op aanvraag. Tel: 06-12023241

Stamboom

Vader First Stayerhof’s Ramzi H
Vader van vader FS Harry Potter
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Delilah
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Fiona
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.