We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Stoere dressuur ruin van Dream Boy uit een van de beste merrielijnen van Nederland: de Otrichta stam / Zinni van Wittenstein lijn. Uit deze merrielijn komen vele dressuurpaarden in de (sub)top door de wil om te werken en te leren. 

Hij heeft 3 goede gangen met heel veel souplesse in de rug en een heel krachtig achterbeen waardoor hij veel balans heeft en makkelijk kan schakelen. Hij is slim, sensibel, leerbaar, wil graag werken en heeft de vlugheid voor het hogere werk. Voor de omgeving is hij niet bang. Als hij schrikt blijft hij nadenken. Hij is geen allemansvriend, je moet eerst zijn vertrouwen winnen en dan gaat hij voor je door het vuur. 

Afstamming: Dream Boy - For Gribaldi - Bretton Woods - Biotop - Roemer (Charites)

Ik heb hem zelf gefokt en de basis mee gegeven door middel van horsemanship (TRT methode). Hij staat nu voor zadelmak maken in training in drenthe. Door tijdgebrek om zowel hem als zijn moeder te rijden zet ik hem nu te koop. 

Vraagprijs: € 20.000,-
Voor meer informatie: bel of app naar 0623954136 (Marleen)

De eerste foto heb ik vorige week gemaakt, de tweede foto als 10 dagen oud veulen, de derde foto als 2,5 jarige hengst. Het filmpje is van deze zomer. Meer video's van zijn training zijn via de app op te vragen.

Stamboom

Vader Dream Boy
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Kyara
Vader van moeder For Gribaldi
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Gentianella
v.m.m. Bretton Woods
m.m.m. Tiarella