We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Evita K 
8 jarige merrie 
+- 1.60 meter (niet recent officieel gemeten)

Op zoek naar een fijn thuis voor mijn mooie merrie. Door privé omstandigheden rijdt ik niet meer en staat Evita al een poos nagenoeg stil. Af en toe maakt ze nog een bosrit met de bijrijder.

Ik zie de beste match bij iemand die haar recreatief in het bos wilt rijden, maar die eerst de tijd neemt om de basis van de dressuur goed te bevestigen. Hierin is ze nog groen. Mega enthousiast wordt ze hier niet van, maar echt een "nee" is het ook niet. Echter wel belangrijk , aangezien ze ook onzeker kan zijn. Ik zoek daarom iemand die niet onzeker is en ervaring heeft. En die tijd neemt om vertrouwen op te bouwen en echt moeite doet om haar te goed te lezen. Dit heeft ze nodig evenals een zachte hand.
Ze is onwijs knuffelig , houd van mensen en is best te omschrijven als een pony in een paardenlichaam.

Heb je de tijd, energie, ervaring en zie je het als een uitdaging om het beste in haar naar boven te halen dan heb je er een fantastisch , sterk en gezond paard aan om urenlang mee op pad te gaan. 

Ze heeft een mooi veulen gehad toen ze 5 was en tevens een poosje voor de wagen gelopen vóór mijn tijd. Dit zou ik ook zeker nog bij haar vinden passen. Ik reed vooral met haar in het bos en heb enkel wat filmpjes van hoe ze daar loopt en in de bak zonder zadel. Die kan je aanvragen via WhatsApp. Voel je vrij om ook een berichtje te sturen als je meer informatie wilt.

Evita is sociaal en kan goed in een kudde staan. Braaf met zadelen, bij de smid , dierenarts e.d. en op de trailer is geen probleem, wel weer even geleden.Geen stalgebreken.

Entingen , ontworming en smid altijd keurig bijgehouden.  Gechipt en paspoort aanwezig , evenals Barock Pinto Studbook. Afstamming bekend van moeders en vaders kant.
Evita mag gekeurd worden op eigen kosten.

Geen handelaren.
Op onzin biedingen ga ik niet in. Prijs is bespreekbaar bij een goede match.

Stamboom

Vader Harry Ster 12BP
Vader van vader Cool Cracker S
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Evelien Rieka B
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Silvie vd Roswaard
Vader van moeder Dirk H
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Femke H
v.m.m.
m.m.m.