We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Celina P Z
Caplan x Solitair x Zadok
Merrie
2011
M1 Dressuur
120 cm Springen

Celina loopt M1 dressuur op dit moment. Ze beheerst de oefeningen goed en we zijn met haar bezig voor het M2/Z1. Door haar aparte kleur is het een plaatje om te zien in de dressuur ring.

Celina heeft 120 cm gesprongen. Springt graag en gaat altijd naar de overkant. Kijkt niet, niet schrikkerig of stopt niet op de hindernis. Eventing hebben we nog nooit met haar gedaan, omdat onze interesses hier niet liggen. Maar ik verwacht dat ze dit wel leuk vindt, in het bos wordt ze ook altijd enthousiast.

Celina is heel braaf in de omgang en met het rijden. Hierdoor is zij super geschikt voor een beginnende/ onervaren ruiter. Schrikt niet, bokt niet en zal er ook niet zomaar vandoor gaan. Ze geeft een vertrouwd gevoel. 
Je kan met haar alleen naar het bos/strand/wedstrijd. Je kan haar alleen laden op de trailer en ook in je eentje naast de trailer haar opzadelen. Ze staat bij ons op de boerderij en is dus gewend aan koeien, trekkers, shovels en drukke wegen. Ze is ook super braaf met kleine kinderen, die kunnen op een stoel naast haar gaan staan en poetsen.

Ze heeft nog geen veulens gehad en heeft ook geen "merriestreken". 
Is rontgenologisch goedgekeurd voor de sport op 25-1-2023.
Wordt verkocht wegens aanwas jonge paarden, overvol.


Stuur gerust een berichtje voor meer info of om een keer kennis te komen maken!

06 22 07 32 04

Stamboom

Vader Caplan
Vader van vader Carolus I
v.v.v. Capitol I
m.v.v. Lacq
Moeder van vader Elisa I
Staatspramie
v.m.v. Landgraf I
m.m.v. Wirtin II
Moeder Asselina P
Vader van moeder Solitair
v.v.m. Voltaire
pref
m.v.m. Nigrante
Moeder van moeder Pride Lady
v.m.m. Zadok
m.m.m. Legini of Q