We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

***TE KOOP*** bij Paardenwagentje•NL | MVVHORSETRUCKS.COM

Luxe chique paardenwagen van Renault Master 2.3L uit 2020/8 met 51.000km. De paardenauto is bruin metallic met paard vriendelijke classic inrichting en heeft een opbouw van 2023 (nieuw) en is nieuw gespoten. De wagen heeft een enkele cabine met 3 nette zitplaatsen, radio, bediening aan het stuur, is handgeschakeld met 6 versnellingen en camera bij de paarden en achteruit. Paardengedeelte is professioneel gemaakt met mooie lichte opbouw, kort model en een binnenhoogte van 2.30m. Achterin de wagen is links en rechts ruimte voor uw spullen, zadels en hoofdstellen. Verder beschikt de wagen over een lichte gespleten zijklep met top bovenklep, een trekhaak met opstap, dakluik, wit led licht. Inrichting paarden is mooi afgewerkt in RVS met een draaistang voor het 2e paard, grote berging boven de cabine en verstelbaar schuifschot. Tevens paardengedeelte voorzien van grijze kussens. Auto heeft onlangs grote onderhoudsbeurt gehad en is volledig nagekeken. Paardenauto heeft een buitenlands kenteken, maar Invoeren op Nederlands kenteken is inclusief de prijs. 

Voor meer informatie graag ons contacteren per whatsapp of bellen op: 0031(0)6-13840220 Voor een complete foto 📸 reportage, kijk bij ons op de website 📲 www.paardenwagentje.nl www.mvvhorsetrucks.com www.mvvpferdetransporter.de   Bezichtigen alleen op afspraak in HOLLAND en alle inruil is bespreekbaar (auto, trailer, vrachtwagen). Heeft u eerder bij ons een paardenwagen gekocht, wij ruilen uw oude paardenwagen graag weer in. 🤝   Maurice van vliet Sporthorses BV Weduwestraat 12, 4884 MV, Wernhout (gemeente Zundert) NL (rdw erkend) Meer info graag pb of sms, Whatsapp of bel Maurice: 0031(0)6-13840220   Volg ons op Facebook en Instagram: paardenwagentje NL   LEASEN? Voor Nederlandse ondernemers kunnen wij goedkoop, eenvoudig en snel de lease regelen. Vraag ernaar. TIP: Neem 500 euro cash handgeld mee bij een quick deal.   PaardenwagentjeNL | MVV HORSETRUCKS is een “begrip” op het gebied van paardenwagens, de grootste aanbieder in de BENELUX voor (jong) gebruikte b-rijbewijs paardenwagens. Wat mag u verwachten van ons: De paardenwagen is schoon en nagekeken in de garage, heeft 2 nette sleutels, een reservewiel, een mooie sleutelhanger, meer dan een kwart diesel in de tank en een mooie rubberen mat in de cabine. #paardenwagen #horsetruck #paardenauto #paardencamionette #paardenvrachtwagen #horseboxes  #pferdetransporter #mvvpferdetransporter #paardentransport #mvvhorsetrucks #hästtransport #hästlastbil #camiondechevaux #chevaletcalèche #PäerdaKutsch #PäerdCamion #hevosauto #hevonenjavaunut #cavalloecarrozza #camiondeicavalli #hestebil #hestogvogn #końipowóz #ciężarówkakonna #caminhãodecavalo #cavaloecarruagem #konjinkočija #tovornjakskonji #camióndecaballos #caballoycarruaje #koněakočár #koňskývůz