We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Filmpjes op aanvraag via WhatsApp: +32475370488
Cleosinaa is een springpaard die haar job kent. Het is een springpaard maar ook in dressuur is ze wel leuk te rijden omdat ze mooi kan verruimen en haar lichaam soepel is. Komt van Sina afstamming. Cleosinaa springt vlotjes 1m20.
Ze is niet enkel een sportpaard die haar dressuur en springen kent; Het bos in, naar zee gaan, rally wandelen is allemaal mogelijk voor als je even wat wilt ontspannen. Ze heeft geen stalgebreken en is klinisch in orde.Cleosinaa heeft bloed, zoals haar bloedlijn ook duidelijk aangeeft. Het is een echte merrie, ze is zeer alert en heeft wel wat temperament Cleosinaa is in theorie makkelijk te rijden, een kind van 11jaar heeft de voorbije maanden met haar leren springen. Toch is ze niet de makkelijkste, ze is wat wantrouwig, ze werkt voor liefde, brutte kracht werkt bij haar niet. Haar ruiter is dus best een rustig persoon die graag de tijd neemt om met haar bezig te zijn.. wat wel leuk is dat ze ruitertrouw is. Wanneer de klik er is gaat ze voor jou door vuur. Het moeilijkste aan haar is haar hoofdstel aan doen, als veulen heeft ze een trauma gehad net achter haar oor, ondanks alles genezen is en ze geen pijn heeft is ze niet de makkelijkste om klaar te maken. Eens je er als ruiter op zit is die stress verdwenen. Ze past haar aan aan haar ruiter, is de ruiter wat onzeker en durf je niet door te gaan, dan gaat ze zelf aarzelen en geen risico's nemen. Ɓen je met haar een team dan gaan het vlotjes en kunnen jullie de wereld aan. Dus we zoeken dus een thuis waar ze met liefde wordt verzorgd en wordt gereden, neem je tijd met haar. Ze heeft nu eenmaal veel bloed en is een merrie. Wat ons vaak is opgevallen, ze doet het fantastisch met introverte ruiters. Reden van verkoop is wegens tijdsgebrek. 

Stamboom

Vader Clintissimo Z
Vader van vader Clinton
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Idylle
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Wirsinaa-b
Vader van moeder Sheraton
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Irsinaa
v.m.m.
m.m.m.