We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Veelbelovende, allround en sympathieke Hannoveraanse merrie te koop

 Cara is een charmante 4-jarige merrie van Carridam PJ uit een Cristallo I x Graf Top moeder. Ze komt uit een succesvolle merrielijn (Forst-lijn), die vele succesvolle paarden en goedgekeurde hengsten heeft voortgebracht (waaronder Kaapverdië). Dit maakt de merrie zeker interessant voor later gebruik in de fokkerij.
 Geboren en getogen op onze boerderij, kent tractoren, honden, koeien, kinderen en alles wat met het leven te maken heeft. Cara is in de zomer van 2022 bereden en mocht daarna weer de wei in. Ze is nu weer 8 weken in opleiding en leert elke dag iets nieuws. Ze kent het vrijspringen en maakt de eerste sprongen onder de ruiter met een aangename trek naar de sprong zonder te gluren. Met 1,62 m is zij vrij klein en heeft hij een goede gangen.

röntgenfoto's zijn beschikbaar zonder bijzonderheden. De tanden zijn gedaan, een kleine wolfstand getrokken. Ze is gevaccineerd en regelmatig ontwormd, evenals bij de smid. We wensen Cara een geweldig thuis. 
 Vanwege leeftijd en opleidingsniveau geschikt voor beginners.
WhatsApp +61401063120
 Video beschikbaar op aanvraag.

Stamboom

Vader Carridam PJ
Vader van vader Carrico
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Confetti
Vader van moeder Cristallo 1
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.