We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wie gaat er aan de slag met deze kanjer! 
Omdat wij helaas niet alles kunnen houden bieden wij te koop aan een super leuke en lieve ruin. Next One wordt dit jaar in mei 5 jaar. Wij hebben Next One als veulentje aangekocht en samen met ons eigen gefokte hengst hier thuis in de opfok gehad. Hij is dagelijks in handen geweest. Hij is bij ons vakkundig zadelmak gemaakt en is inmiddels L2 geklasseerd. In de training beheerst hij alle M oefeningen. Hij heeft al enige wedstrijd ervaring en doet altijd enorm zijn best. Spelenderwijs zijn wij inmiddels in de training al wat bezig met de eenvoudige wissels en ontdekken dat hij dit allemaal heel gemakkelijk leert. 
Next One is een grappige en lieve ruin die houdt van aandacht en knuffels. Hij is heel braaf in de omgang. Heeft wel een wakker maar heel eerlijk karakter en daarom is hij nu nog niet geschikt voor een onervaren ruiter. Ne

Stamboom

Vader Ferdeaux
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Krack C
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Young talents Tolbert 2021 3 jarige 1