We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Onze knappe Alegre is te koop! Hij wordt 4 jaar in mei en is nog in de groei. Hij meet nu circa 1.63m, maar hij heeft achter weer een sprongetje gemaakt dus hij gaat nog een stukje groeien. Wij verwachten dat hij circa 1,67m zal worden.

Alegre komt van een gerenommeerde en gepassioneerde fokker in Zuid Spanje. Zij fokken met eigen merries en hengsten en de veulens groeien op in de kudde op het land. Alegre is nu bijna twee jaar bij ons en is super gezond. Hij heeft precies het voorkomen van zijn oom (ook uit Binguero lijn) die 3x Spaans kampioen werd, ook zijn opa presteerde goed op de nationale kampioenschappen.

Hij heeft mooie gangen die passen bij klassieke dressuur. Hij heeft weinig knieactie en maait niet. Los maakt hij een leuke sprong, dus we verwachten dat hij een veelzijdig rijpaard gaat worden.

Qua karakter is hij af en toe wat pittig en wil hij je uitproberen, maar altijd met respect naar ons. Hij is echter zeker niet geschikt voor beginners en vraagt een zelfverzekerde hand. Alegre is klaar om aan de hand aan het werk te gaan. Het is een intelligent en nieuwsgierig paard en wil graag uitgedaagd worden.

Hij is zadelmak, maar moet nog verder ingereden worden. Kortom een ideaal, veelzijdig en super knap paard!

In februari ‘21 klinisch en rx goedgekeurd door een erkende Spaanse dierenarts. Sinds maart ‘21 in Nederland. Bij interesse bent u van harte welkom om hem te komen bekijken. Filmpjes beschikbaar op aanvraag.

Stamboom

Vader Platino XII
Vader van vader Latino XXVIII
v.v.v. Remache
m.v.v. Binguero
Moeder van vader Castora II
v.m.v. Binguero
m.m.v. Binguero
Moeder Alegria XC
Vader van moeder Barbarrota
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Cantaora
v.m.m.
m.m.m.