We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met heel veel spijt verkoop ik mijn lieve vriend Quick Star. Hij springt momenteel 1.10m wedstrijd en 1.20m training. Zeker vermogen voor de hogere sport! Weigert nooit en raakt amper een balk. Hij houd van springen en wilt altijd aan de overkant geraken. Dressuurmatig is hij super fijn doorgereden.
Klinisch is hij volledig goedgekeurd, Wel is hij blind in zijn linker oog. Hier heeft hij geen last van en merk je ook niet tijdens het rijden. Herkeuren mag kk.
Quick Star is wel niet voor een beginnende ruiter. Aangezien hij zoveel energie heeft en wel eens een bokje van vreugde kan geven tijdens het rijden. NOOIT STOUT!
heeft geen stalgebreken, Quick star kent de stapmolen, kan geladen worden op een trailer, camionet en camion. 

braaf bij de veearts, hoefsmid, osteopaat, tijdens het scheren en op de weide met andere paarden. 

staat gestald bij mijn trainers, waar hij wordt gereden, wekelijks gesprongen en elk weekend op verplaatsing training/wedstrijd.

wordt verkocht wegens ik een zware breuk gehad heb en nog steeds moet revalideren en niet meer de mogelijk heb om hem zelf te rijden. gaat alleen naar een 5* huisje. Prijs is zeker bespreekbaar.

Voor meer informatie of voor video’s stuur mij gerust een berichtje op whatsapp of bellen +32487142155
Stamboom

Vader Elvis ter putte
Vader van vader Diamant de semilly
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Ukase ter putte
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Anky (indian summer)
Vader van moeder Democraat
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.