We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met pijn in ons hart zoek ik een nieuwe 5* plek voor deze super lieve en ontzettend knappe palomino Welsh ruin.River is geboren in 2010 en heeft een stokmaat van 1.25m.

Hij is al 9 jaar in ons bezit en is altijd top verzorgd! River is heel sociaal met andere paarden/pony’s, houdt van knuffels, is altijd correct bekapt, ontwormd, ingeënt en naar de tandarts geweest. Hij heeft geen (stal)gebreken en is zeer braaf met alles in de omgang, inclusief wassen, scheren/toiletteren, bij de hoefsmid, bij de tandarts, in de stapmolen, in de wei en op de trailer/vrachtwagen.

River is geschikt voor een kind met rijervaring, omdat hij onder het zadel braaf is, maar wel veel energie heeft/vlug is en scherp aan de hulpen reageert. Ook moet hij nog verder doorgereden worden, voordat hij op concours kan.

Handelaren hoeven niet te reageren, want wij vinden het erg belangrijk dat River op de juiste goede plek terecht komt met kind(eren) waar hij liefdevol verzorgd wordt en veel aandacht krijgt.

Een uitgebreide levenslange zomer -en wintercollectie aan dekens zal met hem mee verhuizen dus genoeg kastruimte is een vereiste...! ;)

Stamboom

Vader Bryn Storm
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.