We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Harry, een mooie D-pony met potentieel. (Gestald in Brugge, België)
De basis is gekend, nu is hij klaar voor de verfijning. Door zijn werkwillige karakter en koelbloedigheid en met de juiste ambitie van de ruiter, kan deze pony klaargestoomd worden voor het hogere werk.
Harry beschikt over correcte basisgangen, steelt de harten van alle ruiters door zijn zachte zit en is onverstoorbaar, of het nu in het bos is of op een grote weidevlakte. Zelfs tijdens zijn eerste ervaringen op wedstrijd, stond hij paraat voor zijn negen-jarige amazone. In groep rijden is voor hem geen issue, handig in drukke inrij-pistes. Springen doet hij heel graag en sinds we het meer en meer doen, kan hij wel enthousiast worden maar blijft ten alle tijde braaf. Een iets meer ervaren ruitertje of een ruitertje met pit, kan hem zeker temperen. 
Vrij van stalgebreken, geen eczeem, braaf bij hoefsmid. Recent klinisch en röntgenologisch gekeurd. Alle extra keuringen zijn toegestaan, kosten koper.
Voor extra info: whatsapp 0495269660

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.