We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Aquileño je een 5 jarige Andalusiër ruin van +- 161cm hoog. Leno is erg mensgericht en hartstikke eerlijk. Leno is enorm sociaal naar andere paarden. Hij heeft hier niet in een groep gestaan omdat ik eerst wilde dat hij zelf kon aarden. Hij heeft mooie sterke gangen en heeft potentie voor de sport. Ik heb hem groen gekocht; maar ondertussen kan hij braaf aan de longe lopen en heeft hij al een paar keer een zadel opgehad. Verder is hij nog onbeleerd.

Leno is een sensibele jongen wie de tijd nodig heeft om zich te ontwikkelen. Ik heb hem zelf nog maar kort in mijn bezit, maar ik merk dat ik hem niet de tijd en rust kan geven die hij nodig heeft. Hij vind het heel leuk om voor en met je werken, maar hij geeft het je niet kado.

Recent klinisch goedgekeurd. Overkeuren mag kosten koper. Hij gaat deze maand nog naar de tandarts! Stuur gerust een berichtje! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Stamboom

Vader Rudo II
Vader van vader Rebolero IV
v.v.v. Odioso VI
m.v.v. Rebolera II
Moeder van vader Invasora X
v.m.v. Exclusivo II
m.m.v. Termopila
Moeder Solera LVII
Vader van moeder Encelado II
v.v.m. Evento
m.v.m. Terasia
Moeder van moeder Dorada XXII
v.m.m. Educado V
m.m.m. Coralina II