We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Karakter
Galiano Van ‘t Laerenhof (06/06/2012) is een paard die heel snel leert en is een echte knuffelbeer in de omgang. Dit paard staat niet erg hoog in het bloed, maar heeft wel voldoende vermogen en wil met de juiste ruiter altijd naar de overkant springen in het parcours. In de dressuur heeft hij een mooie beweging en kan een leuk proefje rijden. Daarom is hij geschikt voor zowel een amateur alsook voor de semi-professionele ruiter/amazone. Hij neemt het werk serieus op en is zeer zacht in de omgang met mensen en andere paarden. Hij kan perfect gereden worden met een zacht bit.

Sport
DRESSUUR: Dressuurmatig goed geschoold, kan wijken, loopt steeds in verbinding, volgt de hand goed, kan wissels, schouder binnen, schouder voor enzovoort. Heeft al een aantal oefen wedstrijdjes mee gereden met mooie resultaten.
JUMPING: Galiano heeft reeds wat parcours ervaring opgebouwd tot 110 niveau (officieel) 1m20 niveau (training) 125 niveau (thuis). Mits verdere training zal hij zeker het hogere werk aankunnen.
EVENTING: Geen ervaring, wel potentieel aangezien hij half dressuur, half springen is.
HUNTER: Kan zeker dienen als hunter-jumper heel koel in het hoofd.
WANDELEN: Galiano is een verstandig paard. Hij kan alleen of in groep op wandeling, kan op kop, midden of achterop lopen is verkeersmak op de openbare weg. Heeft alleen soms aanmoediging nodig.

Weide + Stal
Sociaal paard, kan met elk ander paard op de weide (kan soms wel eens dominant zijn naar de andere paarden op de weide (niet tijdens het rijden of opzadelen)).

Transport
Kan zowel op trailer alsook op vrachtwagen geladen worden. Zeer braaf op vervoer.

Verzorging
Tandarts 1x per jaar
Osteopaat 2x per jaar
Zadelpasser 3x per jaar
Smid om de 8 weken
Dierenarts wanneer nodig
Galiano is braaf bij alles.

Gezondheid
Kern gezond paard, recent klinisch gekeurd. Galiano komt rechtstreeks van de fokker, ken hem al heel zijn leven en heeft nooit iets voorgehad.
Beslag: Is vierkant beslagen maar dit is eigenlijk niet nodig. Heeft zeer sterke hoeven.
Volledig in orde met vaccinaties en ontworming. 

Prijs
Gemiddeld - hogere prijsklasse 

Contact
Voor meer informatie of filmpjes kan u me een bericht sturen via whatsapp op het nummer: +32489473606

Stamboom

Vader HENNESSY XO
Vader van vader HOHENSTEIN
v.v.v. CAPRIMOND
m.v.v. HELENA XIV
Moeder van vader WELTLIEBCHEN N
v.m.v. WELT HIT II
m.m.v. SCHOENSLIEBCHEN
Moeder JESSICA DE COSNIERE
Vader van moeder SI TU VIENS
v.v.m. URIEL
m.v.m. D'OU VIENS TU
Moeder van moeder VABELLA II
v.m.m. STARTER
m.m.m. ORIETTA III