We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Jervis Bay ( Jervey) ( is van de maand mei) is een dominante merrie die veel potentie heeft voor het hogere werk.
Door haar dominante gedrag is zij alleen geschikt voor de gevorderde ruiters die met respect en ervaring rijden dan heb je er een heel fijn paard aan zonder problemen.

Ze is braaf bij de tandarts, hoefsmid, dierenarts ( vind zij het verdoven eng ) laat alles netjes en goed toe en is totaal geen meut. Op stal is ook alles prima en houd van aandacht.
Geen schrikachtig paard heel nuchter. is de stapmolen gewend en loopt fijn de trailer op ( na haar operatie alleen niet meer gebeurd)

Als 4 jarige is zij 1 keer mee geweest op wedstrijd en deed dit super goed. ( door zwangerschap is het bij die ene keer gebleven)Ze is fijn te rijden en pakt alles goed op. Thuis train ik meer op een goede stabiele basis dan de oefeningen van het Z. Alle beginselen zitten er wel in moet alleen goed bevestigd worden.

** bemerking **
Jervey is december 2020 geopereerd aan haar linker achterbeen. Ze hebben een cyste verwijderd en een schroef geplaatst om het lucht te geven. Door de schroef heeft zij nu voldoende ruimte dat de cyste niet terug kan groeien. Met deze pin mag en kan ze alles doen als ieder ander paard. Ze heeft hier ook nog nooit een pas kreupel op gelopen.Mede door haar operatie heeft ze er een lange tijd uit gelegen. Ze was vrij lang “veulen” en de operatie wilde ik haar alle tijd geven die nodig was. De operatie is uitgevoerd in Bodegraven en alles is ook op te vragen.


kortom ben jij een serieuze goede ruiter die het kaas niet van je brood laat eten maar wel rechtvaardig en wil jij de sterren van de hemel gaan rijden op wedstrijd maar vind je alle goede paarden ook te duur? Dan is dit je kans !


gestald in zwartewaal Stamboom

Vader Uphill
Vader van vader oscar
v.v.v. Wolfgang
keur
m.v.v. Berania
Ster, Preferent, Prestatie
Moeder van vader Naomi ceroon
Ster, preferent, Prestatie
v.m.v. Apollonios
m.m.v. Cerona
Moeder Ulancia
Elite, sport-(dres), D-oc
Vader van moeder Montecristo
v.v.m. El corona
m.v.m. Ipolita
ster, prestatie
Moeder van moeder Promise
keur
v.m.m. Kennedy
m.m.m. Zooske
keur, preferent