We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Na 7 jaar met veel plezier voor Valente te hebben gezorgd zoeken wij voor haar een nieuw thuis, omdat ik door mijn studie niet meer genoeg tijd en aandacht voor haar heb.

Over Valente
Valente is een 12 jarige Welsh D pony merrie (08-02-2010) van 1.46m. Ze is een leuke, lieve, grappige, mooie, ondeugende en super snelle pony. Zij heeft een nieuwsgierig en jeugdig karakter met een eigen willetje, waardoor zij een leuke uitdaging is om voor te zorgen. Valente is een echte all round pony waardoor je van alles met haar kan doen van dressuur, springen, crossen, tot buiten rijden. Ze is dressuur gefokt, waarna ze in haar jongeren jaren nationale wedstrijden heeft gelopen (KNHS-Divoza Kampioenschap voor jonge dressuurpony's gewonnen). Wanneer je een goede band met haar hebt, vindt ze het onwijs leuk om zich volledig voor je in te zetten. 
Ze krijgt jaarlijks haar entingen, regelmatige gebitscontrole en hoefsmid.


Wat zoeken wij voor Valente?

Voor Valente zoeken wij een ervaren ruiter/amazone die met haar een unieke band wil opbouwen om samen jaren lang plezier te hebben. Wij zoeken een 5 sterren thuis waar ze met liefde behandeld wordt. Iemand met ervaring van het hebben van eigen paarden/pony's heeft onze voorkeur. En overdag heerlijk op de wei en s'avonds lekker op een stal.    

Interesse? Voor filmpjes, andere vragen of een afspraak te maken kunt u een appje sturen naar 06-24863957. Uiteraard zijn alle keuringen toegestaan op kosten van de koper. Vraagprijs is incl. al haar spullen, bijv. hoofdstellen, zadel, dekens, enz. 

Stamboom

Vader Hagelkruis Valentijn
Vader van vader Leuns Veld's Lord
v.v.v. Vita Nova Celesto
m.v.v. Sonhof's Sabine
Moeder van vader Zeldenrust's Lucy
v.m.v. Zeldenrust's Neptun
m.m.v. Eik's Lady
Moeder Oosterhof's T'kennauw
Vader van moeder De Goede Ree Now Or Never
v.v.m. Highmead Duty Free
m.v.m. Bijsterhof's First Lady
Moeder van moeder Andora
v.m.m. Morgenland's Andor
m.m.m. Wester Aikema's Anouk