We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Dit paard is een neefje van Tobalio
Bij dit paard komen twee invloedrijke sportstammen samen op papier. De Termie-stam van vader Emir R, die zelf op het hoogste niveau springt en al vele goede springpaarden heeft voortgebracht. Moeder Sannebalia komt uit de bekende Balia-stam en is een halfzus van de hengst Hamlet, die op het hoogste niveau sprong. Haar halfzus Jacobalia kennen we als moeder van het toppaard Tobalio van Albert Voorn. De moederlijn leverde veel goede sportpaarden en goedgekeurde hengsten.
Dit paard is 1 x uitgebracht in de L1 dressuur met winstpunt.  Ook is hij nu twee keer mee gegaan naar een oefenparcours voor de ervaring. Het is een paard met een goede beweging voor de dressuur, want hij loopt met swung en is makkelijk in de mond. In 2021 röntgenologisch goedgekeurd. Wij verkopen hem omdat onze dochter van 12 jaar nog te weinig ervaring heeft. 

Stamboom

Vader Emir r
Vader van vader Voltaire
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Dirbalia
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Sannebalia
Vader van moeder Notaris
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.