We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De naam van dit prachtdier is Sandor , hij is geboren op 13-04-2009 en meet circa 1,50m. Hij is prachtig om te zien en mooi platenbont getekend. Hij is vanaf het begin al erg sociaal en aanhankelijk, houdt van veel aandacht en lekker vertroetelen.                   

Sandor heeft een schattige uitstraling, en is mooi aan de maat en fors gebouwd. Hierdoor kan hij gemakkelijk een groot persoon dragen. Zijn braafheid maakt hem ook geschikt voor kinderen ons inziens, en dat maakt hem tot een perfect familiepaard! Wij kunnen beginners hier met een vertrouwd gevoel op hem laten rijden.                       

Sandor is met het rijden hier braaf, is niet te voorwaarts , maar ook niet lui dat je hem steeds been moet geven. Hij was vanaf het begin braaf hier ook toen hij nog op vreemd  terrein was, konden we zo opstappen zonder problemen, hij bleef hier ook netjes bij stil staan. Ook met zadelen en poetsen staat hij goed stil hier. Sandor heeft met de vorige eigenaar ook buitenritjes gedaan.                   

Sandor is in bezit van een paspoort met chip, en een stamboom  van Sir Maverik of Sunshine X Mephisto X Cariad Percy St.Cloud. Hij is netjes geënt en ontwormd. Heeft geen gebreken.                

Met wie mag deze knapperd mee? Het is een speld in de bekende hooiberg...              

Prijs: €5.900,- incl. zadel en hoofdstel compleet.                  

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?            
Het is ook mogelijk zo je aankoop paard te leren kennen, als het bij ons gestald staat is lease voor aankoop mogelijk.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.