We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De naam van deze leukerd is Buck's Bin's hij is geboren op 30-03-2014 en hij meet circa 1,66m. Buck's Bin's is hier sociaal naar mensen en naar andere paarden, hij is hier totaal niet dominant.  Hij houdt van aandacht, staat goed stil met poetsen en zadelen.                        

Buck's Bin's is een eerlijke ruin met een gevoelig mondje , je hebt dut geen harde hand op hem nodig. Hij is met rijden hier eerlijk , is niet te voorwaarts , maar loopt zeker wel lekker gecontroleerd door.  Wij rijden hem momenteel  zelfs bitloos, dit doet hij zeer goed hier, en  hij geeft dan toch een supervertrouwd gevoel.                       

Buck's Bin's staat bij ons momenteel op stal en overdag buiten, hij kan ook 24/7 buiten. Hij heeft wel wat regenplekken op zijn kont. Dit staat niet mooi maar dit gaat voorbij. Verder is hij zonder gebreken.               

Hij is in bezit van een paspoort met chip en stamboom Khalkevi X Kapgarde X Lyphard’s wish. Is netjes geënt en ontwormd.                

Met wie mag deze schat mee ?                        

Buck's Bin's wordt momenteel in het zonnetje gezet!
Prijs verlaagd van €5.400,- naar €3.950,- incl. zadel en hoofdstel compleet                          

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?                 
Het is ook mogelijk zo je aankoop paard te leren kennen, als het bij ons gestald staat is lease voor aankoop mogelijk.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.