We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Na afloop van dit indoor seizoen gaan we helaas afscheid nemen van onze lieve Bollie.

Mister Blue Bolero (afstamming onbekend, NL paspoort, 136.9m) is vanaf zijn 4 jaar in ons bezit. Onze dochter is toen met haar 8 jaar met hem aan de slag gegaan. In deze tijd hebben ze samen veel geleerd en nu zijn ze klaar voor M2. Ze rijden 3/2/2022 nog regiokampioenschappen in M1.

Daarna wil ze graag nog wat wedstrijden in M2 starten. De oefeningen zitten er zo goed als op.

Bollie is een 10 jr lieve pony. Wordt ook elke week gebruikt voor een les met meisje van 7 jaar. Zij rijdt er vrolijk op rond en maakt ook wat kleine sprongetjes met Bollie. Trailer, scheren, tandarts, hoefsmid allemaal geen enkel probleem voor hem.

Bollie doet braaf zijn ding. Met een B of L proefje kan elk kind wat een beetje met hem overweg kan zo de ring in. Wil je al zijn kwaliteiten eruit halen....  en hij heeft VEEL kwaliteit .... dan moet je hem goed rijden. Alhoewel hij daar wel steeds beter en makkelijker in wordt naar gelang de training nu vordert.

Bollie gaat ook graag mee op buitenrit alleen of samen, maar dan kan hij wel fris en goed voorwaarts zijn. Een sprongetje thuis of in het bos vindt hij heerlijk. Wil je met hem het wedstrijdparcours in dan zul je hem moeten kunnen overtuigen want dan kan hij kijkerig zijn. Hier heeft de ambitie van de amazone ook nooit gelegen. Ze heeft wel bixie cross met hem gedaan.

Wij zoeken voor Bollie een 5 sterren plekje waar hij elke dag de wei / paddock op mag, met paardenmaatjes erbij of in zijn omgeving. Met andere pony's kan hij wat dominant zijn maar hier bij ons gaat hij ook met alle andere paarden en pony's de wei in. 

Liefst zien wij Bollie op een plek waar hij goede begeleiding krijgt met zijn nieuwe ruiter of amazone.

Bollie heeft veel kwaliteiten en is een sterke lieve pony. Met Bollie rijdt je echt de BLITZ op wedstrijd... Hij is dan ook in alle klasses Kringkampioen geweest, reservekampioen op de Regiokampioenschappen en 3x op NK geweest. Bollie valt in de hogere prijsklasse > 10K. Voor de perfecte plek is de prijs zeker bespreekbaar.

Bollie komt elke 10 weken bij de hoefsmid, is regelmatig en recentelijk bij tandarts geweest. Binnenkort zal Bollie klinisch worden gekeurd. Röntgenologisch mag op eigen kosten.

Filmpjes: 
https://cdn.ehorses.de/video/a8b2a18e-4c1c-4c10-ba04-d2d5d75e0083.mp4
https://cdn.ehorses.de/video/cdb38950-29a3-443c-8f4a-279f8cbf793e.mp4
https://cdn.ehorses.de/video/7f01aefc-704d-4949-96d1-4c3f1dac29df.mp4
https://cdn.ehorses.de/video/38726063-fdc4-4864-98ef-6dcdc840455d.mp4

en evt meer info stuur whats app naar 0031 615435834. Gelieve alleen bij serieuze interesse

Stamboom

Vader xx
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder xx
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.