We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze topper is eerlijk, super braaf in omgang en zeer sociaal naar mens en dier. Ideale pony voor ruiter die wat wil bereiken in de dressuursport, door zijn kwaliteit en looks. Diesel is in maart 2022 gemeten op 155,5 cm.

Diesel gaat wekelijks mee naar de rijvereniging, heeft trainingen op vreemd terrein gevolgd en gaat regelmatig mee op buitenrit. Hij doet het met plezier. Dressuur is  zijn kwaliteit. Geselecteerd voor JSP (JeugdStimuleringsPlan dressuur). Hij pakt de oefeningen goed op.

Wij zoeken een 5* huisje voor deze topper. Staat nu 24/7 in paddock paradise in een groep.

Diesel is jaarlijks geënt, gaat 1x per half jaar naar de tandarts en 1x per 10 weken naar de hoefsmid. Daarnaast is hij ook jaarlijks behandeld door de fysio. Hij is gezond en heeft geen stalgebreken of blessures. Braaf bij de hoefsmid en braaf op trailer, ook met vreemde paarden erbij.

Klinisch en röntgenologisch goedgekeurd. Herkeuren is voor kosten van de koper. Maneges en handelaren hoeven niet te reageren. Filmpjes op aanvraag.

Voor meer informatie bellen/appen: 06-43286364

Stamboom

Vader Heros
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.