We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Aangeboden:

Allround springpaard uit bekende Niki stam. Quasimodo vd Molendreef X Indoctro. Het is een ruin van 167 en 7 jaar oud. Braaf te rijden voor (redelijk) beginner en genoeg pit/uitdaging voor een professional. Het is een allemans vriend en gaat graag aan het werk. Hij vind het heerlijk om hele dagen te knuffelen en te tutten. Paardje is L1 dressuur en L springen. Is klaar voor het hogere werk. Helaas door oa geen intresse van ruiter, Corona en zwangerschap nog niet hoger gestart. Dit is dan ook de reden waarom wij hem verkopen.

Hij word nog dagelijks gereden en wekelijks gesprongen. Makkelijk te rijden. Braaf in de vrachtwagen en stapmolen. Kortom een super fijn paard in de omgang en met rijden. Paard komt het beste tot zijn recht bij iemand die fanatiek wilt springen. Paard heeft genoeg vermogen voor de hogere klasse.

Recent goed gekeurd klinisch en röntgen. Overkeuren uiteraard geen probleem k.k. Zijn aangemeten Tribal springzadel is over te nemen.

Prijsklasse 15.000-20.000


Op reacties met video of Vp word niet gereageerd.

Stamboom

Vader Quasimodo van de Molendreef
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Indoctro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.