We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Apres is de naam van deze leuke grote reus, hij is 17 jaar oud en meet circa 1,74. Hij is hier braaf naar andere paarden en speelt graag samen met andere paarden, hij is dus erg sociaal, totaal niet dominant hier.                 

Apres staat bij ons nu lekker 24/7 op het land, wat hij erg goed doet, maar kan bij ons rustig op stal staan zonder problemen. Hij houdt van aandacht en lekker uitgebreid de tijd voor hem nemen met vertroetelen en poetsen etc.                         

Apres heeft hiervoor weinig gedaan in zijn paarden jaren en daardoor beheerst hij enkel de basis met rijden. Maar hierdoor heeft hij niet teveel geleden en als je de bespiering opbouwt gaat hij waarschijnlijk nog heel veel jaren mee! Hij is hier vanaf het begin eerlijk geweest, en is braaf met rijden, hij snapt het alleen soms niet zo goed.              

We konden ook zo op hem stappen, ook al heeft hij al die tijd weinig gedaan, en dit ging prima, hij geeft een superveilig gevoel en is eerder te traag als te voorwaarts.                     

Momenteel trainen wij hem dressuurmatig verder door, en dit doet hij hier heel erg meewerkend. We zijn  ook veel bezig met grondwerken, en dit vindt hij ook hartstikke leuk.                                  

Apres is in bezit van een paspoort met chip en KWPN-stamboom van Chin Chin x Orame x Voltaire . Hij is recent ontwormd en geënt.                 

Prijs: €4.750,- incl. zadel en hoofdstel compleet.               

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.