We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Denver is een echte leermeester! Ondanks zijn 18-jarige leeftijd is hij nog topfit en kan hij nog jaren mee. Op dit moment loopt Denver M2 dressuur. Bij de vorige eigenaresse liep Denver internationaal. Denver kent dan ook alle oefeningen.

Naast dressuur vindt Denver het ook erg leuk om te springen en te crossen. Dit heeft hij in het verleden ook gedaan (NL kampioen). Ook viertal rijden, naar het bos of het strand. Denver vindt alles leuk.

Denver heeft een hart en karakter van goud en denkt met je mee tijdens het rijden. Hij is erg betrouwbaar en makkelijk in de omgang. Ook met andere paarden/pony's is hij makkelijk in de omgang.

Geen stalgebreken, is braaf bij de hoefsmid en gaat makkelijk op de trailer. Denver gaat jaarlijks naar de tandarts, is op tijd ingeënt en ontwormd en heeft fysiotherapie (onderhoud) gehad. 

We zien Denver graag gaan naar een 5 sterren adres met een jonge ruiter die verder wil komen in de dressuur. We zien graag een ruiter met wat ervaring want Denver is tijdens het rijden alert. 

Handelaren of maneges hoeven niet te reageren. Zadel, dekens, peesbeschermers enz. zijn in overleg over te nemen. 

Heeft u serieuze interesse? Stuur me dan een appje voor meer informatie of een filmpje: 06-36017045.

Stamboom

Vader De Vito II Van Stal Romano
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Katinka
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.