We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Fullmountain's Dipsie Do is een ontzettend leuke 12 jarige merrie. Naast het feit dat ze een mooie verschijning is, is het ook een hele lieve pony met een nuchter karakter. Haar moeder heeft Z eventing gelopen, en mogelijk is dat in de toekomst voor haar ook nog wel weggelegd. Tot vorig jaar is ze enkel recreatief gereden door jonge kinderen. Het afgelopen jaar is ze professioneel doorgereden om de basis te verbeteren en haar klaar te maken voor een mogelijke sportcarriere.
Ze is in ieder geval heel allround inzetbaar. Ondanks haar geringe wedstrijdervaring loopt ze simpel een foutloos parcours in het 80cm en 90cm. Ook is ze enkele keren mee geweest naar een eventingwedstrijd waar ze succesvol in de klasse B paarden is gestart (klasse L pony's). Ze is absoluut niet kijkerig op hindernissen en op vreemd terrein is ze net zo fijn te rijden als thuis. Dressuurmatig kent ze de oefeningen tot en met het M (wijken, schouderbinnenwaarts, travers), hierin is ze echter niet uitgebracht op wedstrijd. 
Ook voor grondwerk, een buitenritje of een ritje op de neckrope draait ze haar hoeven niet om. 

De pony is lekker actief voorwaarts zonder heet of loperig te zijn. In het springen en crossen kan ze wel iets fanatieker worden maar blijft hierin wel goed te rijden. 

Ze staat braaf stil op de poetsplaats en loopt simpel de trailer op. 

Naar andere paarden toe kan ze soms wel een echte merrie zijn, dan laat ze in eerste instantie duidelijk merken wat haar persoonlijke ruimte is. Maar ze kan prima samen met een ander paard in de paddock en/ of weide staan. 

Wie biedt deze lieve pony een gouden huisje en gaat nog vele mooie avonturen samen beleven? 

Stamboom

Vader Easter Mountain Didly Do
Vader van vader Blackwell Bo Diddly
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Full Mountain's Melissa
Vader van moeder Monday's Moscan
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.