We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop in opdracht van eigenaar
Naam: Knockbrack Lady
Roepnaam: lady
Afstamming: onbekend
  Ras: ierse sportpony
Kleur: bruin
Geboren: 01-03-2009
Hoogte: 1.56m (grote E-pony)

Omdat de klik er toch net niet is en we merken dat Lady wat meer aan een uitdaging toe is, staat lady te koop. Voor u verder leest, lady gaat alleen naar een 5 ⭐️ huis. Maneges en handelaren hoeven niet te reageren. Lady is een super leuke pony om mee te werken. meer springfilmpjes zoals parcours volgen nog. keuren mag k.k. te bezichtigen in Rucphen.

Ze is een vrij breed gebouwde pony wat ruimte geeft voor een langere of iets bredere ruiter ( ruiter op filmpjes is 1.78m.) Lady is braaf in de omgang, je kan haar alleen of samen meenemen op buitenrit zonder problemen en ze kijkt vrijwel nergens van op. Lady vind voornamelijk afwisseling belangrijk. We merken dat alleen dressuur of te veel van 1 ding doen al snel te saai word voor haar. Hier kan ze wat narrig van worden en gedemotiveerd. Lady is een lief paardje die alles voor je doet als je haar door hebt en haar juist kan motiveren. Ze is super enthousiast met springen en we denken dat ze ook een top pony zou zijn voor als je een beetje zou willen crossen! Ze is de top pony voor een ruiter die lekker recreatief met haar wil werken. Lady is voorheen van de manege geweest waar ze staat en heeft hier ook veel mensen blij gemaakt, helaas merken we toch dat ze toe is aan wat meer uitdaging!

Dat gezegd te hebben willen we wel op Voorhand melden dat lady geen beginner pony is. Ze is braaf en lief maar kan onzeker worden van de ruiter wat resulteert in miscommunicaties tijdens het rijden. Je moet samen als team met haar willen werken en daarbij is een klik vereist. Het is daarom wel belangrijk dat degene die haar koopt een ruiter is die weet wat hij/zij doet en niet snel bang of onder de indruk is. Als je deze kwaliteit bezit dan doet lady alles voor je en kan je nog leuk wedstrijden met haar rijden en heel veel met haar doen! Ze is een leergierige en zeer enthousiaste pony om mee aan het werk te gaan!

Het fijnste zou zijn als degene die haar koopt het niet erg vind om zo af en toe contact te houden. Dit omdat eigenaresse erg om haar geeft en het leuk zou vonden zo af en toe eens contact te kunnen houden of haar een keertje opzoeken. Wat al boven benoemd is ze gaat alleen weg mits er een klik is en naar een goed huisje!

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.