We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze mooie grote dressuurmerrie van 8 jaar oud is erg braaf in de omgang! Ze beschikt over drie goede gangen, is nog nooit kreupel geweest, en het is een plaatje om te zien! Ze wordt sinds kort uitgebracht in de M2. Ook heb ik wel eens een crosstraining of spring parcours met haar gereden. Ze vindt dit ook erg leuk om te doen en is heel braaf op vreemd terrein. Buitenrit / strandrit doen wij ook regelmatig. Kortom een fijn allround paard. Ze is braaf onder het zadel, ook na een periode vrij kun je zo weer opstappen! Om wat meer werk van haar te vragen is ze gebaat bij een consequente ruiter. 

Ik verkoop haar omdat ik ook nog een 3,5jarige heb die ik als veulentje heb gekocht. Mijn  jonge paard is spring gefokt en dat is wat ik weer wil gaan doen. Het liefst zou ik ze allebei houden maar dit kost mij helaas te veel tijd waardoor ik ze niet allebei de aandacht kan geven die zij verdienen.

   Ik heb haar recent laten keuren, dit is eerder niet gebeurd omdat ik haar direct van de fokker heb gekocht. Uit de röntgenfoto’s is gebleken dat ze chipjes heeft in achterbeen. Dierenarts zegt gezien haar niveau,leeftijd en gunstige plek chip, ze hier eigenlijk geen last van zal krijgen. Evt röntgenfoto’s beschikbaar, en bij twijfel contact met de DA mogelijk. Ook rug en hals foto’s beschikbaar. Bij interesse graag even bellen.
0682718200


https://youtube.com/shorts/zbCIQgDH0tM?feature=share
https://youtube.com/shorts/q6m6057FChA?feature=share
https://youtube.com/shorts/Ja5FqMf7VFc?feature=share

Stamboom

Vader Davino VOD
Vader van vader Jazz
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.