We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met pijn in ons hart verkopen we onze knappe pony Joema's Milagro, wegens overstap naar paard.  Orchard Wildeman x Lisa's Miracle (voor verdere stamboom zie onderaan pagina)

Joema is een getalenteerde pony (schofthoogte 1,44m) die met de juiste ruiter voor je door het vuur gaat. Hij is erg allround bereden, zoal dressuur en springen als crossen en 4-tal. Qua wedstrijdervaring is hij L1+8 dressuur, B+10 springen en BB/B eventing. Joema heeft 3 supermooie gangen en daarom heeft hij vooral potentie in de dressuur, maar ook het springen en crossen vindt hij leuk om te doen, en is hier dan ook goed in. Joema is niet geschikt voor een beginnende ruiter. We zoeken iemand die samen met Joema de volgende stappen wil zetten richting het hogere niveau. 
Hij heeft geen stalgebreken, is goed bij de hoefsmid en op de trailer, en is erg mens en dier gericht. Nooit blessures en dergelijke gehad en is recentelijk ingeënt. 
Recent (23-01-2022) klinisch goedgekeurd.

Prijs: €9750,- Voor meer info bel of app naar 0657286037

Stamboom

Vader Orchard Wildeman
Vader van vader Orchard Red Prince
v.v.v. Aester El Nino
m.v.v. Orchard Wielkanoc
Moeder van vader Orchard Swetlana
v.m.v. Wester Aikema's Norbert
m.m.v. Orchard Perestrojka
Moeder Lisa's Miracle
Vader van moeder Verona's BO-GI
v.v.m. Vita Nova's Celesto
m.v.m. Thrianta's Nathalie
Moeder van moeder Oh Dehlia
v.m.m. Tetworth Crimson Lake
m.m.m. Heidehof's Amanda