We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met pijn in mijn hart verkoop ik mijn lieve 7e jarige springmerrie Kalolavita BH met super goeie afstammeling ( A Lee springpower x Cantos paarden met 1.60 spring ervaring )

Lavita heeft ervaring in het 110 en is super braaf op ander terrein. Lavita is super braaf met rijden schrikt nooit en is niet kijkerig. Lavita kan gevoelig zijn op het been en met rijden / springen kan ze sterk worden hierdoor niet geschikt voor de beginnende ruiter. Ik heb zelf met lavita 1 meter gestart wat die super oppakt. De reden van verkoop is dat de klik er toch niet is. Lavita kan hoog in het springen komen met de juiste ruiter! En zou een mooi dressuurproefje kunnen lopen.

Lavita is braaf in de omgang en bij de hoefsmid en heeft verder geen stalgebreken. Lavita is goedgekeurd en heeft alle inentingen gehad. Hogere prijsklasse! Voor meer informatie stuur me een berichtje via hier of op 0636577202 

Stamboom

Vader A Lee springpower
Vader van vader Argentinus
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Coralie
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Wiantos
Vader van moeder Cantos
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Ofarim
v.m.m.
m.m.m.