We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Na heel veel proberen heeft mijn moeder helaas moeten besluiten dat ze echt geen klik heeft met Keano.

Prijs is bespreekbaar voor het juiste adres! 

Keano, bij ons bekend op stal als Joep, heeft zij nu 3 jaar in haar bezit. Joep is een echte vriendelijke reus. Hij heeft een klein hartje en is zelfs een beetje onzeker. In de hand en op stal is hij ontzettend makkelijk en ook kan hij met ieder ander paard overweg. Wij trainen hem op M/Z niveau, hij is M1 uitgebracht.

Joep heeft veel tijd nodig gehad om sterk te worden en die hebben wij hem ook gegeven. Hij gaat makkelijk op de trailer, is op wedstrijd niet kijkerig op de omgeving, hij vindt alleen andere paarden in de baan echt spannend. Wij hebben hem wel veel mee gehad en het lijkt beter te worden, maar dit verdiend nog aandacht. Hij kan echter wel met andere paarden vervoerd worden of op het land/paddock. Ook met 3 andere paarden in de stapmolen is geen probleem. 

Joep is gek op aandacht en is echt heel blij als je er weer bent. Hij is heel leergierig, heeft werklust en is bekend met verkeer. Het is thuis een wakker paard, maar eerlijk. Hij is niet ril of sensibel. Joep is hier thuis een keer als voltige paard geprobeerd en dat deed hij voor een eerste keer uitermate braaf. Hij vindt het ook leuk om een sprongetje te maken. Ondanks zijn grote is hij zeer makkelijk te sluiten.
Omdat hij zo onzeker kan zijn vinden wij hem niet geschikt voor een onervaren of bang aangelegde ruiter. We zien hem het liefst bij iemand die stevig in zijn schoenen staat en hem leiding kan geven. 

Joep zit absoluut niet aan de top van zijn kunnen! Het is een zeer getalenteerd paard en heeft bij ons in de training laten zien dat hij nog veel meer in zijn mars heeft. Met de juiste ruiter gaat hij heel ver komen. 

Wij hebben Joep in december 2022 volledig op de foto gehad en hij heeft één bemerking welke gezien hij geen 3 meer is, geen heel groot risico hoeft te vormen voor de sport. Deze bemerking was bij ons bekend bij aankoop. Overkeuren is geen enkel probleem, maar dit op kosten van koper. Joep heeft verder geen (stal) gebreken en heeft keurige hoeven. 

Meer weten over deze topper? Gelieve even te bellen op appen naar 0653202864. 

Stamboom

Vader Governor
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Roh Magic
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.